in

A 2025-ös frissített Rolls-Royce Cullinan Series II egy igazi luxus utcai terepjáró

A Rolls-Royce, aki a szuperluxus autógyártók elöljárója, tovább növeli a tétet a pazar 592 lóerős szárazföldi jachtján, melyet Rolls-Royce Cullinan Series II néven mutattak be.

A Rolls-Royce Cullinan már eddig is a luxus SUV univerzumának vitathatatlan királya volt, most azonban a Cullinan Series II-vel tovább növelte a trón és az alattvalók közötti távolságot.

Emlékezzünk vissza, hogy a Cullinan 2018-ban került piacra, feltehetően azért, hogy kihasználja a még mindig fellendülő SUV-szegmens előnyeit. Ám a legutóbb 400 ezer amerikai dollárt megközelítő árcédulával a Cullinan mindig is egy olyan résben lakott, amely csak az 1 százalék számára volt elérhető, akárcsak minden más jelenlegi Rolls-Royce modell, mint például a Phantom is.

A már eddig is exkluzív Cullinanok közül a legexkluzívabb a Black Badge, amely a II. sorozathoz tér vissza.

Ez megtartja a Cullinan turbófeltöltős, 6,75 literes V12-es motorját, amely 592 lóerőt küld az első és hátsó tengelyekre. A Black Badge hagyományainak megfelelően minden külső fényezés fekete színben pompázik, beleértve a Spirit of Ecstasy figurát, az ablakkereteket, az ajtókilincseket, a hátsó hátsó ajtót és a lökhárítót.

Belül visszatér a Black Badge dicséretes naked-weave szénszálas kivitel, amely geometriai alakzatok ismétlődő mintázatával rendelkezik, amely a Rolls-Royce szerint 3D-s hatást kelt, ha személyesen nézzük.

Ha egyedi hátsó üléseket rendelnek, az ügyfelek a Black Badge logóját is elhelyezhetik a hátsó karbonszekción, amely elválasztja a hátsó fekvő üléseket, és elrejti a Cullinan Series II pezsgőhűtőt.

Az árakat még nem hozták nyilvánosságra, de egyes előrejelzések szerint a Cullinan Series II alapkivitelben valószínűleg 400 000 amerikai dollár fölé fog kerülni.

Hogyan kezdj el egy férfias Tinder beszélgetést egy nővel, ha hosszútávú kapcsolatra vágysz?

A maga nemében az első a nyílt tengereken ez a hidrogén meghajtású szuperjacht