in

Rolls-Royce Phantom az autós világ királya

Rolls-Royce

Gondos mérlegelés és aprólékos precizitás kell ahhoz, hogy egy autó a világ legjobb luxus autójának jelöltje lehessen, de a Rolls-Royce Phantom egyértelműen ezen autók egyike.

A jármű még különlegesebbé válik, ha azt látjuk, hogy 15 év hosszú idő után megérkezett az új modellje is a 8. generációs Rolls Royce Phantom.

Rolls-Royce

Tizenöt év elég hosszú idő, és úgy tűnik, hogy az új Phantom érkezése olyan felemelő alkalom, mint egy új király beiktatása, aki folytatja a királyi vérvonalat.

Nem túlzás a Phantomot a világ összes autójának királyának nevezni, hiszen 1925 óta van a piacon. Az új Phantom, a luxus és a hatalom végső mércéje, drasztikus változásokkal érkezett a piacra.

Rolls-Royce

A kiváló merevség és a fantasztikus vezetési minőség érdekében alumínium vázszerkezetet alkalmaztak. Az autóban előre néző kamerák vannak felszerelve, amelyek leolvassák az útfelületet, és jelzik a felfüggesztésnek, hogy állítsa be a merevségét.

Rolls-Royce

A nyitáskor hátracsukódó ajtók úgy tűnik, mintha csak királyok és uralkodók számára készültek volna. A fűtéshűtéssel és masszázzsal ellátott ülések kényelmi szintje, a bőséges lábtér, a műszerfal fa betétjei, a nagy érintőképernyők, a plüss szőnyegek, valamint az olyan első osztályú funkciók, mint a csillagfénytető és a The Gallery valóban a királyok autójává teszik.

Ahhoz, hogy felfedjük a luxusautó belsejében rejtőző igazi szörnyeteget, a vezetőülésben kell ülnünk. A 6,75 literes V12-es motor 555 lóerőt és hatalmas, 900 Nm-es nyomatékot produkál, egy 8 sebességes ZF sebességváltóval párosítva.

Mindössze 5,3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet álló helyzetből, míg a végsebessége 250 km/óra. Ha szeretsz olyan kifejezéseket hallani, mint az ár-érték arány, akkor ezeket a kifejezéseket törölnöd kell, mielőtt megvásárolnád ezt a luxust.

Alapvető útmutató a Smart Casual dresszkódhoz férfiaknak

Íme a 10 legmegfizethetőbb Michelin-csillagos étterem Európában