in

A legjobb Emily Blunt filmek, amiket érdemes megnézni

©Paramount Pictures

Emily Blunt, brit színésznő, egyike a legkiválóbb és legismertebb színésznőknek a filmes iparban jelen pillanatban.

Számos kiemelkedő alakításával és sokoldalúságával elnyerte a közönség és a kritikusok elismerését egyaránt. Íme, egy válogatás a legjobb Emily Blunt filmekről, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni.

A legjobb Emily Blunt filmek

©Paramount Pictures

Edge of Tomorrow – A holnap határa (Edge of Tomorrow, 2014)

Blunt egy tapasztalt harcost alakít, aki segít egy újoncnak (Tom Cruise) a küzdelemben az idegen invázió ellen. A film lenyűgöző akcióval és fordulatokkal rendelkezik.

Mary Poppins visszatér (Mary Poppins Returns, 2018)

Blunt újra megeleveníti a klasszikus szerepet ebben a varázslatos musicalben, amelyben Mary Poppins-ként láthatjuk, aki egy család életébe lép, hogy újra varázsoljon.

A döntés (The Adjustment Bureau, 2011)

Blunt egy fiatal nőt játszik, aki szerelembe esik egy politikussal (Matt Damon), miközben felfedezi az univerzum titkait ebben a romantikus sci-fi thrillerben.

A jövő kertészete (Looper, 2012)

Blunt egy titokzatos nőt alakít ebben a sci-fi krimiben, ahol egy bérgyilkos (Joseph Gordon-Levitt) időutazásokat hajt végre.

Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, 2006)

Blunt egy divatújság asszisztensét alakítja ebben a kultikus vígjátékban, amelyben Meryl Streep az őrült divatfőszerkesztőt játsza.

A lány a vonaton (The Girl on the Train, 2016)

Blunt egy magányos és problémás nőt játszik, aki belekeveredik egy eltűnt nő ügyébe ebben a sötét és fordulatos krimiben.

Hang nélkül (A Quiet Place, 2018)

Blunt mesteri teljesítményt nyújt az A Quiet Place-ben, különösen a mostanra már híres szülési jelenetben. Maga a film a család és a szülői lét izgalmas felfedezése, amelyet a klasszikus sci-fi borzongás tesz még magával ragadóbbá. Az A Quiet Place Bluntnak karrierje legjobb kritikáit hozta, John Krasinski pedig tehetséges és ígéretes rendezőként mutatkozott be.

A fentiek csak néhány példa a sok remek film közül, amelyekben Emily Blunt lenyűgöző alakítást nyújtott. A színésznő sokoldalúsága és tehetsége miatt mindig érdemes lehet felfedezni filmjeit, hogy élvezhessük azokat a különleges pillanatokat, amelyeket az vászonra varázsol.

Milyen egy igazi alfahím ruhatára és hogyan öltözködik?

A legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján