in

Hogyan öltözködj, ha a 30-as éveidben jársz? 12 hasznos öltözködési tipp és tanács férfiaknak!

A legtöbb férfi számára a harmincas évei egy olyan szakasz, amikor már megbizonyosodott arról, hogy melyek azok a stílusok és divat jellegzetességek, amelyek igazán harmóniába hozzák nyugodt, profi megjelenését, valamint a természetes báját.

Ugyanakkor ebben a kritikus életszakaszban nehéz összehangolni a családalapítás, a karrier és az egyéni elkötelezettségeink közötti bölcsebb vágyakozást. Ezért aztán íme néhány általános tipp, amelyek segítenek, hogy még inkább élvezhesd a férfi viseletnek ezen a fontos fázisait.

1. Kényeztesd magad!

Vásárolj a pénztárcádnak megfelelő minőségi holmikat, amelyek jól néznek ki és minőségi anyagokból készült ruhákat. Ezekkel együtt érezheted az önbecsülésedet és megmutathatod a többieknek, hogy mitől érzed jól magad.

2. Ne kísérletezz többet!

A harmincas éveinkben ne próbálkozzunk újabb stílusokkal vagy irányzatokkal. Maradj a klasszikusoknál, amik soha nem fogják elveszíteni varázsukat. Élvezd ki a férfi viseletnek ezt a fontos fázisát olyan minőségi ruhákkal, amelyek alkalmasak a munkahelyeden, valamint az egyéni eseményeken is.

3. Járj utána a legjobb Márkáknak!

A harmincas éveidre már bizonyára megtanultad, hogy mely márkák illeszkednek a legjobban a testedhez és a stílusodhoz. Ezekkel bizonyosodhatsz meg arról, hogy a te ruhatárad minőségi és követi a trendet. Ezen felül mindig nézz utána a legjobb férfi márkák kínálatának is, hátha akad valami ínyedre való.

4. Nyáron is légy mindig divatos!

Most már jobb minőségű alapdarabokat keress, mert valószínűleg jobban megengedheted magadnak mint a 20-as éveidben. A 100%-os pamut pólók és egy elegánsabb pamut naciban és szandálban is megcsillogtathatod a divatos stílusod. Bízz magadban, hogy megfelelően el tudd viselni a nyári hőséget!

5. Tudd mi az, amit kerülni kell!

A sportruhadarabok már nem felelnek meg a 30-as éveiben járó férfi megjelenésnek. Ezeket helyette cseréld ki a megfelelő ruhakódra; mitől légy ezzel szexibb egy eseményen és megmutathatod mindenkinek, hogy trendi vagy.

6. Az elengedhetetlen klasszikus darabok!

Mindig tartsd meg magadnak azokat a klasszikus darabokat, amelyek régóta a ruhatáradban vannak, mert kedveled őket és ne félj használni is őket. Legyenek azok a klasszikus sötétkék pulóverek, vagy akár egy fehér póló, amelyek egyszerűen pótolják a fehér ingeket egy öltöny alatt.

7. Mutasd meg a legjobbat, ha a lábbelidről van szó!

A férfi stílusodnak úgy adhatod meg a tökéletes záró jelet, ha a legjobb cipőt viseled. Elegánsabb megjelenésű és színű lábbeliket szerezz be, amelyek jól kombinálhatók szinte bármely ruhadaraboddal. A színek és anyagok segítenek a megfelelő stílus megformálásában.

8. Érezd jól magad a bőrödben!

Az önmagaddal való elégedettség megmutatkozik azzal, hogy mennyire büszkén érzed magadat a harminc éves bőrödben. Ne gondold, hogy mindig ugyanolyan dolgokba kell öltöznöd, inkább öltözködj változatosan és úgy, ahogy te szeretnéd. A teljes bizalom abban rejlik, hogy amit viselsz, jól mutat rajtad.

9. Próbáld ki az alkotói megközelítéseket!

Ha valami újat szeretnél viselni, hát legyen, de csak óvatosan, ahogyan a kettes pontban is javasoljuk, ebben a korban már ne kísérletezz. Bátorítsd magad arra nyugodtan, hogy ki tudd próbálni az alkotói megközelítéseket, amelyekhez egyedülállóan hozzárendelheted az egyedi stílusod. Például a kötött anyagok ötvözik a bátorságot és az elegáns minimalizmust.

10. A kiegészítők varázsa!

Erre a korra már bizonyára rájöttél, hogy mennyit érhet egy kifinomult kiegészítő a férfi öltözködésben. Legyen szó egy karóráról, egy nyakkendőről vagy egy kalapról könnyen átalakíthatod a stílusodat anélkül, hogy sok pénzt kellene kiadnod. Hozz létre egy személyes érzelemmel bíró look-ot, amely tükrözi a személyes ízlésed.

11. Öltözz Kényelmesen!

A harmincas éveid alatt fontos, hogy kényelmesen öltözködj. Válassz olyan cipőket, amelyek, ha szükséges egy teljes éjszakán át is kényelmesek. Az elegáns ruházatban is nagyon fontos a testi kényelem, ezért válassz pamut nacikat vagy férfi felsőket.

12. Az idő neked játszik!

Nem kell összefésülnöd a jelenlegi divatot a régmúlt divatjával, hanem inkább figyeld meg, mi áll jól rajtad, és ne szalaszd el a saját megközelítésedet, amelyet megtaláltál. Légy türelmes, gondold át jól mit szeretnél, nézz utána máshol, állítsd össze a kedvenceidet, viseld és légy büszke a stílusodra.

A harmincas évünkben fontos, hogy megtudjuk, hogyan viseljük az akár az eleganciát, akár a kényelmet képviselő férfi ruhadarabokat megfelelően. Az a legfontosabb, hogy merj kockáztatni és új kihívásokba menni, de már ne kísérletezz az extrémebb divat irányzatokkal. Ne félj megosztani a saját ízlésedet és öltözködj bizalommal minden eseményen. Bízz magadban és öltözködés közben is érezd magad jól a bőrödben!

A világ legdrágább fagyija! A fehér szarvasgombás gombóc ára több mint 5000 euróba kerül!

Randi etikett, avagy így viselkedj az első randin úriemberként!