in

Ezeket a Porsche napszemüvegeket a 911 Turbo autómodell ívei inspirálták

A legkifinomultabb luxuskiegészítők és a világ leglegendásabb autói néha váratlanul keresztezik egymás útját, mint például a Porsche 911 Turbo S és a Porsche Design új napszemüveg kereteinek a formái.

A hamarosan megjelenő Porsche Design P’8952 keretek (amelyek júliusban kerülnek forgalomba) váratlan és mégis határozott dizájn-ihletet merítenek az autógyártó híres és ikonikus autójából.

Az inspiráció magasról érkezik: A Porsche megjegyzi, hogy a 911 Turbo S-t „a valaha volt legtökéletesebb sportautóvá” kívánta tenni. Az autó jellegzetes ívei a Porsche Design legújabb és legnagyszerűbb napszemüvegeihez is egyedi vonásokat adnak.

A Porsche Design még mélyebb, tisztább lencsén keresztül tekint az autógyártó világára, a Porsche járműveket kiindulópontként használva olyan kiegészítőkhöz, mint a Porsche Design Chronograph 1 Utility Watch.

A Porsche Design stílusos napszemüvegei a felismerhető dizájnjegyek tekintetében is magasra tették a mércét, hiszen az öltözet 2022-ben két limitált kiadású kerettel ünnepelte 50 éves fennállását.

Az új Iconic Curved modell a Porsche Design szerint „aerodinamikus kontúrokat és elegáns íveket” ölel fel, a 911 Turbo S felületeit és formáit sosem felejtve.

A sportkocsi légbeömlő nyílásai jutnak eszünkbe, amikor magát a keretet nézzük, ami „ideális egyezést eredményez az autóipari esztétika és a funkcionális design között”.

A karcsú, mégis erős új váz szerkezete a lehető legfelülmúlhatatlanabb, az alumíniumot és a nagy teljesítményű RXP poliamidot ötvözi a tartósság érdekében. A Porsche megjegyezte, hogy a keretek a határokat feszegetik, mivel „a tökéletességet és a precizitást a következő szintre emelik”.

Az új napszemüvegek éppen időben érkeznek a nagy nyári hőségre, viszont körülbelül 900 euróért lesz kapható. Ha a nagy divat és a komoly autós inspirációjú funkció ideális ötvözetét szeretnéd megtalálni a szemüvegek között, akkor az új Porsche Design P’8952-t válaszd.

Porsche Design P’8952 napszemüveg képek

Vicces Tinder szövegek – avagy hogyan hódítsanak a szövegid a tárkeresőn

Hogyan jelentkezz be a Mostbet személyes fiókodba Magyarországon: lépésről lépésre