in

Nem véletlenül a Ritz-Carlton név a luxus megtestesítője. Íme a legújabb húzásuk Kína festői környezetében

A Ritz-Carlton a közelmúltban mutatta be első ingatlanát Kínában, a Rissai Valley-t, amely figyelemre méltó kiegészítője a Ritz-Carlton Reserve portfóliójának. A Szecsuáni tartomány lenyűgöző szépségében, a fenséges Csinghaj-Tibet-fennsík közelében található rendkívüli üdülőhely e hónap elején fogadta első vendégeit.

A lélegzetelállító Jiuzhaigou Nemzeti Parkban, amelyet a „Kilenc falu varázslatos völgyének” is neveznek, található ez a figyelemre méltó „menedékhely”, amelyet a természeti csodák kiterjedt szövevénye ölel körbe. A fenséges alpesi jellegű hegyektől a mitikus ősi erdőkig, a vízesésekig és a tavakig a Rissai-völgy olyan lenyűgöző környezetbe merül, amely maradandó benyomást hagy.

A környezetbe való zökkenőmentes beilleszkedést biztosítva a Rissai Valley üdülőhely 87 villájának mindegyike csodálatos kilátást nyújt a hófödte hegyvonulatokra, és arra invitálja a vendégeket, hogy élvezzék a nyugodt hangulatot.

A neves amerikai székhelyű WATG építésziroda által vezetett tervezés harmonikusan ragadja meg a táj lényegét, a hagyományos építési technikák és a helyi anyagok legnagyobb gondossággal és precizitással történő felhasználásával.

A falakon belül a néhai indonéz tervező, Jaya Ibrahim mesterien tisztelgett a régiót meghatározó színek előtt, a buja zöldek és a nyugodt kékek magával ragadó palettájával. Emellett a belső térben a helyi tibeti kézműves mesterségek figyelemre méltó bemutatóit is láthatjuk, tovább ünnepelve a terület gazdag örökségét.

Tina Edmundson, a Marriott International luxusért felelős elnöke nagy lelkesedéssel nyilatkozott a Rissai Valley, Kína első Ritz-Carlton rezervátumának bemutatásáról, amely a lélegzetelállító Jiuzhaigou régióban található. Ez a rendkívüli úti cél széles körben elismert páratlan természeti szépségéről és mély kulturális jelentőségéről.

A Rissai Valley a hatodik ingatlan, amely világszerte csatlakozik az exkluzív birtokok megbecsült portfóliójához, és egyedülálló lehetőséget kínál a vendégek számára, hogy részesei lehessenek egy meghitt és átalakító élménynek.

A valódi gondoskodás és az emberi kapcsolat elvein alapulva ez a rendkívüli menedékhely meghívja a látogatókat, hogy elmerüljenek Jiuzhaigou ősi őslakos kultúrájában és hagyományaiban, mindezt a híres Ritz-Carlton Reserve márka szemüvegén keresztül. A vendégek várakozása, hogy belevethessék magukat ebbe a páratlan felfedezőútba, kézzelfogható.

Az őslakos közösségek iránti szívből jövő tisztelgésként, valamint a helyi örökség bemutatására és megőrzésére tett elkötelezett erőfeszítésként a Rissai Valley, a Ritz-Carlton Reserve egyik kiválósága, átgondoltan építette be átfogó kínálatába a kulturális élmények és rituálék számtalan változatát. Amint a vendégek belépnek az üdülőhelyre, egy hagyományos tibeti áldási szertartás melegen öleli őket, megalapozva ezzel egy felejthetetlen utazást.

Az autentikus és magával ragadó élmény biztosítása érdekében helyi tibeti kultúrtudósokból, kézművesekből, szakácsokból és gyógyítókból álló nagyra becsült csapat állt össze, akik szenvedélyesen megosztják tudásukat és hagyományaikat a látogatókkal.

Az egész tartózkodásuk alatt minden vendéget egy elkötelezett személyes házigazda kísér, akit szeretettel csak Nieba-nak hívnak. Ez a figyelmes kísérő készséggel áll rendelkezésre, hogy a vendégek élményének minden aspektusát megszervezze, legyen szó akár a foglalások biztosításáról a kivételes étkezési lehetőségek sorában, mint például a Bo Ri Village egész napos étkezőhelye, a Cai Lin Xuan kifinomult helyi konyhája, vagy a La Montagne csábító szabadtéri grillezései. A személyes vendéglátó emellett kényeztető kezelésekről is gondoskodhat a híres Rissai Spa-ban, az üdülőhely jellegzetes wellness-létesítményében.

A Rissai Spa az ősi tibeti rituálékból merít ihletet, és olyan átalakító kezelések sorát kínálja, amelyek ősi gyógyító módszerekkel segítik elő a pihenést és a megfiatalodást. A vendégek megnyugvást találhatnak az olyan terápiákban, mint a hangtálterápia, vagy részt vehetnek az élénkítő szabadtéri jógaórákon. A nyugodt oázis kiegészítéseként egy hívogató végtelen medence várja a vendégeket, amely nyugodt menedéket nyújt az alatta elterülő hegyi falura nyíló lélegzetelállító kilátással.

Randi etikett, avagy így viselkedj az első randin úriemberként!

Megérkezett az Aston Martin új utcai démonja